Σάββατο, Ιανουαρίου 01, 2011

VIVA LA REVOLUTION part 11 – Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ



                Κυρίες και κύριοι, συντρόφια και αλητήριοι, αναγνώστες και αναγνώστριες το νέο έτος μια φέρνει άλλο ένα viva la revolution. Προτού σας παρουσιάσω το θέμα , επιτρέψτε μου να σας διευκρινίσω πως το συγκεκριμένο post γράφεται από μια εκ των προσωπικοτήτων μου που δεν έχει να κάνει καμία σχέση με τις υπόλοιπες εξ αυτών που έχουν γράψει τις προηγούμενες αναρτήσεις ( εξαιρούνται τα viva la revolution ).
                Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι. Οφείλω να ομολογήσω πως ίσως παρασύρθηκα και ζήτησα πολλά δώρα. Όμως με το δεύτερο σχόλιο μου, το αποδέχτηκα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλοι τα δώρα που ήθελαν.  Αυτό αποδεικνύεται όταν δέχτηκα αδιαμαρτύρητα το δώρο που διάλεξε η Διάπορος ( κατά κόσμο Φωτεινή ). Επίσης χάρηκα πάρα πολύ για το δώρο που πήρε.
                Ξαφνικά όμως δέχτηκα μια ύπουλη επίθεση από τον κ. Χάρη ο οποίος αντί να σεβαστεί τα όσα έχω κάνει για την ανθρωπότητα αλλά και για τον ίδιο προτίμησε να με στολίσει με αστείους χαρακτηρισμούς που ουδεμία σχέση έχουν να κάνουν με καμία από τις προσωπικότητες μου.  Επίσης δέχομαι πως στο πρώτο σχόλιο μου η φράση μου «φτωχή η λίστα σου» μπορεί να παρεξηγηθεί. Να διευκρινίσω όμως πως όταν την έγραφα έκανα πλάκα και πως λόγω της χαοτικής διαφοράς ηλικίας που έχουμε με την Frosti είναι λογικό να έχουμε διαφορετικά γούστα στα cartoon.
                Ας δούμε όμως πρώτα αναλυτικά το τι έχω κάνει για την ανθρωπότητα:
1)      Εγώ είμαι αυτός που μας έχω σώσει από τις μηχανές.
2)      Εγώ είμαι αυτός που έχω επιλύσει  τόσους και τόσους αστικούς μύθους.
3)      Εγώ είμαι αυτός που σαν σούπερ ήρωας έχω δώσει τόσες μάχες ( διαβάστε την τελευταία παράγραφο και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη).

Αλλά και προσωπικά τον έχω βοηθήσει:

Α) Εγώ είμαι αυτός που όσες φορές και αν χρειάστηκε, έδωσα τα φώτα μου στο μπλογκ του ( η αλήθεια είναι ότι το μισό μπλογκ είναι δικό του, μήπως γιατί δεν έχει την ικανότητα να διατηρεί από μόνος του ένα μπλογκ; ).
Β) Εγώ είμαι αυτός που τον είχα δεύτερο στη λίστα των link του μπλογκ ως πριν λίγο καιρό ( η αλήθεια είναι ότι μετά τα έβαλα αλφαβητικά και έπεσε προς το πάτο).


Προτού κλείσω να υπενθυμίσω στον κ. Χάρη με ποιον έχει να κάνει:

1)      Εγώ είμαι αυτός που όταν ανοίγω τον κάδο για να πετάξω τα σκουπίδια περιμένω να πεταχτεί από μέσα ένα εξωγήινο τέρας και με το ένα μου χέρι έχω την ικανότητα να το κόψω σε 4,5,6,7,8,9,10,12,14 ή 21 ( αυτά είναι και τα αγαπημένα  μου νούμερα) κομμάτια.
2)      Εγώ είμαι αυτός που στο μπάσκετ σου δίνει πάσες στην baseline όταν κάνεις την αγαπημένη σου κίνηση.
3)   Να σου υπενθυμίσω επίσης , πως αν προσπαθήσεις να με πιάσεις στον ύπνο, είμαι ακόμα πιο επικίνδυνος...θυμίσου τι έπαθε κάποτε ο Άγγελος...

Χάρη , ελπίζω να βρεις το θάρρος και να εμφανιστείς. Το ένα μου χέρι είναι στο ποτήρι (αναλόγως την ώρα είναι είτε γεμισμένο με ουίσκι είτε με καφέ) και το άλλο στο κατάνα που μου είχε χαρίσει ένα δάσκαλος του Τάι Τσι όταν ταξίδευα στην Άπω Ανατολή. Να ξέρεις κιόλας πως εγώ δεν συγχωρώ. Άρα δυο είναι οι λύσεις που σου μένουν. Είτε να μείνεις αιώνια κρυμμένος σε κάποια ιντερνετική κρυψώνα είτε να εμφανιστείς εδώ και να πέσεις τουλάχιστον θαρραλέα διότι η ήττα σου είναι δεδομένη.


Δεν μετανιώνω για τίποτα…
Δεν παίρνω πίσω τίποτα…
Είμαι ελευθερος…

Υ.Γ1: Χαχαχαχα (σατανικό γέλιο ).
Υ.Γ2: Για μένα έχει ήδη Φλεβαρίσει…
Υ.Γ3: Μην ξεχάσεις να φέρεις και  τον μπάτσο, εγώ μόνος μου θα είμαι…
Υ.Γ4: Καμ του δώθε…
Υ.Γ5: Τα post it με το nickname μου παραμένουν άθικτα…
Υ.Γ6: Το έχουμε κάψει…
Υ.Γ7: Καλή χρονιά ευχήθηκε η άλλη μου προσωπικότητα…


7 σχόλια:

Χάρης είπε...

Φίλε μόλις επέστρεψα από τον Βαίο... Εγώ ένα θα πω...

Αύριο, περόνια, απόγευμα... μπάσκετ... όλες οι διαφορές θα λυθούν εκεί...χωρίς μπάτσους, χωρίς internet, χωρίς πικραλίδες...χωρίς viva la revolution,χωρίς Άι βασιλίδες χωρίς τίποτα...πραγματικά αύριο δεν θα είσαι ο δήθεν Play maker που θα μου δίνει πάσες στην baseline...αύριο φίλε μου παίζει να καρφώσω στα μούτρα σου...επειδή με προκάλεσες...άλλωστε εμείς στο Μπρονξ έτσι λύνουμε τις διαφορές μας... με μια πορτοκαλή σπιρίαρα μπάλα...

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΡΎΨΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ...
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ...ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ 3 ΔΩΡΑ(ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΜΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ)...ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΓΕΛΙΟ....!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ(ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΓΕΛΙΟ)

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ... ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...
ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ...ΕΝΑΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟΚΛΕΦΤΗ!!!

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΠΙΑ!!!ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΛΙΝΚ...ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΟΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΘΑΙΝΕ Ο ΜΡΟΥΣ ΛΕΕ...ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ... Ο ΜΠΡΟΥΣ ΛΕΕ...Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ... ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΤΖΙΝ ΚΟΥΝ ΝΤΟ ΕΣΥ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΤΑΙ ΠΑΠΑΡΙΤΣΙ!!! Ε ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ ΡΕ, ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΑΚ ΜΠΑΟΥΡΕΡ Ή ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ ( ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ) ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ... ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ...
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΗΔΗ 3 ΔΩΡΑ ΛΕΜΕ!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ??? ΔΕΝ ΛΕΣ..ΠΩ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΡΙΑ ΔΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ...ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ ΛΙΓΑΚΙ...ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

Καλή χρονιά ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ...ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΑΛΙΔΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!!!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΟΥΙΣΚΙΟΥ-ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ...

ΧΑΛΑΣΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΟΥ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...
ΠΩΩΩΩΩΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "IN YOUR FACE"!!!


Υ.Γ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΙΜΠΑ...ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ


Υ.Γ1 ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΣΜΡ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΤΑΤΕ

Υ.Γ2 (RAS)

Y.Γ3 ΡΕ ΣΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!! ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΛΑΙΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ...ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΙΟΙ!!!

Υ.Γ4 ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑΛΙΔΑ...ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΟ!!!ΚΑΙ ΤΟΤΕ...ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ...ΑΣΤΟ ΡΕ...ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ...ΠΩ!!! ΧΑΜΟΣ!!! ΠΑΤΑΓΟΣ

Υ.Γ5 ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!!
http://www.youtube.com/watch?v=_BxOhTUvb7c

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ...ΠΩ ΡΕ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ...ΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΡΕ!!ΧΑΧΑ!!

Υ.Γ6 Ουφ κουράστηκα... ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΝΥΣΤΑΖΑ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗΣ!!!

Βάσσια είπε...

Τέλεια!
Ποστ και σχόλιο του Χάρη!

Ras τελικά πότε θα γίνει η επανάσταση;

Δεν πιστεύω ν' άρχισε..... και δεν το έχω καταλάβει;

Χρόνια Πολλά
:-)
Φιλιά και γαβ!!

raslowbap είπε...

Χαχαχαχαχα
Μόλις ξύπνησα και μου έφτιαξες την μέρα…Διάλεξε τρόπο μέρος και ώρα… Τα 2 πρώτα τα διάλεξες ( μπάσκετ-Περόνια ). Κακόμοιρε πιτσιρικά γκριζομάλλη αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι στα αλάνια του Μπρονξ εγώ τους έμαθα να λύνουν έτσι τις διαφορές τους. Φαντάσου δηλαδή πόσο εύκολα θα σε κερδίσω. Άμα φοβηθείς πάντως τελευταία στιγμή , σε προκαλώ και σε μάχη break dance έξω από την δημαρχία…Το σατανικό γέλιο θα το ακούσεις από τα χείλη μόλις σε νικήσω για άλλη μια φορά… Να τα εκατοστήσεις τα δώρα… Σου χαρίζω και τους Θάντερκατς… Αήδιασα τόσο αυτές τις άγιες μέρες που η πικρία μου ίσως με κάνει να καταστρέψω για πάντα τα Χριστούγεννα (έχω την ικανότητα για αυτό ).Και που τα έβαλες μαζί μου , τίποτα δεν έκανες για την ανθρωπότητα… Αφού στο τέλος χαμένος θα είσαι … για άλλη μια φορά…Αναφέρεσαι στον Μπρους Λι; Να σου θυμίσω ότι εγώ είμαι αυτός που τον νίκησε, άρα θα νικήσω εύκολα και ένα μαθητούδι του , σαν εσένα. Ο οποίος Μπρους Λι είναι αυτός που έχει νικήσει και το άλλο σου πρότυπο, τονΤσακ Νόρις. Καλά για τον άλλο που τρέχει να προλάβει το χρονόμετρο δεν έχω να πω τίποτα, τόσο γελοίος είναι.Δεν μπορείς να με κάνεις ρεντίκολο ούτε στη Πικραλίδα ούτε πουθενά. Για αυτό προσπαθείς με απλά comment απλά να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
Υ.Γ1: Για την Σίμπα λίγα λόγια
Υ.Γ2.: κ. Χάρη
Υ.Γ3: Βαρέθηκα να βλέπω την πλάτη σου… Έρχεσαι μόνο βράδυ εδώ και τσακώνεσαι με τους τοίχους… και χάνεις κιόλας…
Υ.Γ4: Βάλε και τον Βαγγέλη και όποιον άλλον θες… Όλοι σας και μόνος μου και στο τέλος νικητής
Υ.Γ5: Δεν προλαβαίνω να ψάξω τραγούδι, επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
Υ.Γ6: Αυτή είναι διαφορά μας , εγώ δεν κουράζομαι ποτέ…
Υ.Γ7: Τα κεφαλαία γράμματα σημαίνουν ότι φωνάζεις; Αυτό δείχνει τον πανικό και τον φόβο σου. Εγώ είμαι ήρεμος πίνω το καφεδάκι και αναμένω.
Υ.Γ8: Στο μπάσκετ θα σε αφήσω να προηγηθείς για να χαρείς… Στο 20-19 που θα κερδίζεις θα σκοράρω με 3ποντο και θα κερδίσω. Στην Ρεβάνς θα σε νικήσω μόνο με 2ποντα και θα χρησιμοποιώ μόνο το αριστερό μου χέρι.
Υ.Γ9: Σε κάθε προσπάθεια να καρφώσεις θα τρως τάπα..
Υ.Γ10: Αν δεν έπρεπε να πάω για φαγητό θα έγραφα και άλλα..Επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
Υ.Γ11: Πρέπει να έχουμε γίνει εντελώς ρεζίλι.
Υ.Γ12: Και εγώ σ’ αγαπάω

raslowbap είπε...

Καλημέρα Βάσσια,

Το απογευματάκι μόλις τελειώσουμε το μπάσκετ και καθώς πανηγυρίζω τη νίκη μου θα ξεκινήσω και την επανάσταση...

Καλή χρονιά γεμάτη με πολλά γουφ γουφ
:):):):):)

raslowbap είπε...

αααααα
ξέχασα να γράψω για τα βουντου που έκανες και λόγω βροχής πιθανόν να μην μπορέσουμε να πάμε για μπάσκετ. Μάθε λοιπόν πως αν έχεις τα κότσια , εμένα η βροχή δεν με χαλάει και πάω και έτσι για μπάσκετ...


Χαχαχαχα

Χάρης είπε...

Τελικά είναι ξεκάθαρο ότι όλη αυτή η φιλονικία...είχε στόχο να κανονιστεί ένα μονάκι μπασκετ στα περόνια...αλλά μας τα χάλασε ο καιρός ρε γαμώτο...

Υ.Γ(τελευταίο) παρόλα αυτά θα καρφώσω στα μουτρα σου...Like Quindel !!!

raslowbap είπε...

Παρόλο την συμμαχία μας εναντίον της Κυράς Φρόσταινας να ξέρεις πως σε κάθε προσπαθειά σου να καρφώσεις θα τρως τάπες...

Φιλικά-Συντροφικά-Αδελφικά

Γουφ Γουφ