Σάββατο, Μαρτίου 13, 2010

ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ part 2- ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ


Παρατηρούσα χθες πως το ταβάνι του δωματίου μου χρειάζεται βάψιμο. Δεν θα το χαρακτήριζα κακοβαμμένο μιας και εγώ το είχα βάψει και αν δεν παινέψεις το σπίτι σου ( ειδικά όταν πρόκειται για το ταβάνι του σπιτιού σου ) θα πέσει να σε πλακώσει. Απλά θα έλεγα πως αυτό οφείλεται στο ότι από την τελευταία φορά που βάφτηκε πριν από δύο τρία χρόνια είχε περάσει καιρός και από ότι φαίνεται δεν έπιασε καλά η μπογιά. Ίσως και ο καπνός από τα τσιγάρα μου να το επιβαρύνει. Καλή φάση, θα το ξαναβάψω. Το Πάσχα δεν νομίζω να προλάβω , θα είμαι στην Αίγυπτο. Το καλοκαιράκι μάλλον. Ναι, καλοκαίρι καλύτερα. Βάψιμο και μπύρα πάνε μαζί και η μπύρα είναι πιο ωραία το καλοκαίρι , κρύα.

6 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

γουστάρω! Μπορεί να κάνω κι εγώ "γράφω ότι σκέφτομαι" λοιπόν γιατί ζήλεψα....χαχαχα!ή μήπως να το πούμε "γράφω και σκέφτομαι" αλλαγμένο δλδ το "σκέφτομαι και γράφω" που υπονοεί εν ολίγοις ότι πρώτα γράφω και μετά τα σκέφτομαι... Αν το πιάνουμε...

Βάσσια είπε...

:-) Να το βάψεις, με σχέδια, να απολαμβάνεις τα "υψηλά" όταν είσαι ανάσκελα!

Α, στην Αίγυπτο, και το λες έτσι απροκάλυπτα εε;;;;

Φιλιά, καλή Κυριακή

raslowbap είπε...

Καλησπέρα Βαγγέλη, ναι ρε καλά θα κάνεις φάση θα έχει. Άσε που νομίζω πως πέρα από την σχετική πλακίτσα που θα βγαίνει από τα γραφόμενα όλο και κάτι το σοβαρό μπορεί και να προκύψει από αυτά. Όσον αφορά το όνομα θα το βρούμε , δεν είναι εκεί το θέμα. Στη τελική το ονομάζουμε και αυτό ταξίδι χωρίς χάρτη, όπως όλα δηλαδή...χαχαχαχα

Πολλά γουφ γουφ

raslowbap είπε...

Καλησπέρα Βάσσια μου,

Καλή ιδέα τα σχέδια αλλά ποιος τα ζωγραφίζει; Μιας και εμένα τα χέρια μου δεν πολυπιάνουν σε κάτι τέτοια. Όταν ήμουν μικρός πάντως είχα κολλήσει κάτι αστεράκια και ήταν πολύ ωραία πάντως. Σχετικά με την Αίγυπτο θεωρείται πλέον το συνηθισμένο μου ταξίδι κάθε Πάσχα πλέον.Πολύ ωραία χώρα . εύχομαι κάποτε να μπορέσεις να την επισκεπτείς ( θα σου πω τότε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ).

Καλή κυριακή σε σένα :)

Διαπορος είπε...

ΠΟπο να βάλεις αστεράκια που φωτίζουν το βράδυ και πλανήτες Χρήστο! πολύ καλή ιδέα... κι εγώ θα βάλω τώρα που μου το ξαναθύμισες!
Όσο για το γράφω και σκέφτομαι, κι αυτό πολύ καλή ιδέα
Φ

raslowbap είπε...

Γεια σου Φωτεινή, είδες; τελευταία είμαι όλο καλές ιδέες...χιχιχιχι. Στο μεταξύ τώρα που το ξανασκέφτομαι αντί των γνωστών αστερισμών θα μπορούσα να σχηματίσω γουφ γουφ και σκυλάκια ( καλά τα σκυλακια δεν θα τα καταφέρω , οπότε θα αρκεστώ στα γουφ γουφ.

Την καληνύχτα μου