Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2010

ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ


Να ταξιδεύεις με ή και χωρίς εισιτήριο. Δεν έχει καμία σημασία εάν είσαι στη πρώτη θέση ή στη ζούλα. Να ταξιδεύεις με χάρτη ή και χωρίς, εσύ θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Να ταξιδεύεις τα μέσα σου προς τα έξω αλλά και μέσα σου να ταξιδεύεις. Να ταξιδεύεις με πολλούς αλλά και μόνο με την μοναξιά σου. Να ταξιδεύεις , όχι με όνειρα αλλά προς τα όνειρα. Να ταξιδεύεις την σκέψη και την ψυχή σου. Να ταξιδεύεις σε τόπους νοερούς και φανταστικούς. Να ταξιδεύεις την θλίψη σου μέχρι να βρει απάγκιο εκεί που της αξίζει. Να ταξιδεύεις παρέα με τον πόνο σου. Πίστεψε με τα ξέρω καλά αυτά τα ταξίδια και κάτι σου αφήνουν , ίσως και τα περισσότερα. Να ταξιδεύεις σε μια αλλά και για μια συναυλία. Να ταξιδεύεις με αλλά και στη φωτιά. Να ταξιδεύεις με κάθε σου άρνηση. Να ταξιδεύεις προς τα μπρος και μόνο όταν χρειάζεται προς τα πίσω. Να ταξιδεύεις σε σένα και για σένα. Να ταξιδεύεις προς άλλους ανθρώπους και προς άλλες καταστάσεις. Να ταξιδεύεις σε μια άλλη αλλά και για μια άλλη πραγματικότητα. Να ταξιδεύεις μπας και ξεχαστείς. Να ταξιδεύεις μπας και ανταμώσεις αυτό που σου λείπει. Να ταξιδεύεις μέσα στις δικές σου μόνο στιγμές. Να ταξιδεύεις στους καιρούς και κόντρα τους. Να ταξιδεύεις σε τόπους άλλους μπας και γλιτώσεις από αυτόν τον καταραμένο κοινό τόπο. Να ταξιδεύεις … αν υπάρχει κάποιο νόημα ίσως μόνο εκεί να κρύβεται.

Υ.Γ: Συγχωρέστε την απουσία μου τις επόμενες μέρες αλλά είπα και εγώ να ταξιδέψω.
…τώρα από το internet σας δίνω
ένα ποστ διαβατήριο για ‘ρθω Βερολίνο…
Τα ξαναλέμε ή καλύτερα τα ξαναγράφουμε από 19/02/10.

4 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

Ρεεεε! Μην φύγεις πριν σου γράψω ποια μέρη να επισκεφθείς στη Γερμανία!Τώρα θα ετοιμάσω ένα μειλ να σου στείλω αμα είναι..Χεχε! Καλά ταξίδια λοιπόν και ασε να πιστεύω ότι τα ταξίδια χωρίς χάρτη είναι λιγάαααακι καλύτερα απ' αυτά με χάρτη! Χουχου! Αντε..

raslowbap είπε...

Καλησπέρα Βαγγέλη. Δεν φεύγω ακόμα ...Σάββατο πρωί φεύγω ...χιχιχι. Το πρόγρναμμα, το έχω ψιλοετοιμάσει αλλά καλοδεχούμενες οι όποιες προτάσεις. Τα αχαρτογράφητα νομίζω πως μας ταιριάζουν περισσότερο.

Την καληνύχτα μου.

Βάσσια είπε...

Τώρα θα ταξιδεύεις φιλαράκι.

Θα περάσεις τέλεια, γι' αυτό μόλις επιστρέψεις θέλω περιγραφές και συναισθήματα.

Φιλιά πολλά
:-)

raslowbap είπε...

Γεια σου Βάσσια μου. Άργησα λίγο να απαντήσω αλλά ήμουν δικαιολογημένος αυτή τη φορά... χιχιχιχι... Ωραία ήταν. Μεταξύ μας βέβαια σαν πόλη το Βερολίνο, ίσως και είναι πιο όμορφο από το Λονδίνο ( που του έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία και οι δύο ) αλλά το Λονδίνο έχει μια άλλη αίσθηση. Δεν ξέρω βέβαια γιατί μπήκα στη διαδικασία να τα συγκρίνω. Τέσπα. Θα τα ξαναλέμε πλέον.

Την καληνύχτα μου και καλό σβκ :)