Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30, 2008

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Καθώς το παρελθόν δίνει την θέση του στο παρόν και αυτό με την σειρά του στο μέλλον η παρουσία κάποιων παραμένει ανεξίτηλη και ας υποτίθεται πως έχουν χαθεί….Σε ευχαριστώ για τις καλύτερες στιγμές μου…Χρόνια καλά αδερφέ μου και συνέχισε να τους αναστατώνεις εκεί ψηλά….


Υ.Γ 1: Λόγω κάποιων προβλημάτων το παρών blog θα σταματήσει για κάποιο διάστημα (λογικά μικρό) να ανανεώνεται… όχι ότι είχα υπογράψει και καμιά σύμβαση που να ορίζει την καθημερίνη ανανέωση του.
Υ.Γ 2: Ευχήθηκα μια μέρα νωρίτερα…. αλλά ήθελα να είμαι ο πρώτος…

Καλή αντάμωση...

2 σχόλια:

Seagull είπε...

Radicalistic, καλή σου μέρα!
Καθώς δεν έχω e-mail σου, αναγκάζομαι να σου στείλω "σχόλιο":

Δημιούργησα ένα blog, με την ονομασία "Κλέφτρα Κίσσα" (http://kleftrakissa.blogspot.com/), στο οποίο "εκθέτω" κείμενα άλλων bloggers, που τους τα έχω "κλέψει".
Περισσότερα, μπορείς να βρεις και να διαβάσεις στην πρώτη μου ανάρτηση:
http://kleftrakissa.blogspot.com/2008/09/blog-post_30.html
Επειδή μεταξύ των αναρτήσεων που έχω κλέψει περιλαμβάνονται και
δικές σου, θεώρησα σκόπιμο να σε ενημερώσω σχετικώς, ώστε αν έχεις οποιαδήποτε αντίρρηση για την "κλοπή" αυτή να με ενημερώσεις και να κατεβάσω τις σχετικές αναρτήσεις μου.

Ευχαριστώ
Seagull
http://seagullstefanos.blogspot.com/

raslowbap είπε...

Καλησπέρα, Είχα πολύ καιρό να μπω στο ιντερνετ και σήμερα μπήκα , έστω και τυχαία. Εννοείται πως δεν έχω κανένα πρόβλημα για το εαν ανέβασεις κάποια από τις αναρτήσεις μου. Έτσι και αλλιώς κάτι είναι δικό σου μέχρι τη στιγμή που είναι μέσα σου. Από τη στιγμή που διαλέξεις να το μοιραστείς, να το τραγουδήσεις, να το ζωγραφίσεις... ανήκει σε όποιον το σεβαστεί. Πάντως είναι πολύ καλή η ιδέα για το kleftrakissa.blogspot.com δίοτι έτσι μας δίνεις την δυνατότητα να γγνωρίζουμε κάποια κείμενα που αξίζουν.
Συγνώμη που αργησα να απαντήσω απλά δεν όπως προανέφερα δεν πολυμπαίνω στο ιντερνετ αυτή την περίοδο. Από αρχές νοέμβρη θα τα ξαναλέμε συχνότερα.
Καληνύχτα