Κυριακή, Ιουλίου 27, 2008

VIVA LA REVOLUTION part 5… γραμμένο σε νοικιασμένη ξαπλώστρα… κωδικός τίτλος: φέρτε πίσω τα κλεμμένα.


Ομολογώ πως δείλιασα. Ήθελα το πολύ καιρό να γράψω το συγκεκριμένο viva la revolution και να αναφερόταν στο σούπερμαν της γενιάς των 700 €, τον σύγχρονο ζορό του πολιτικού μας συστήματος, τον guru των κινημάτων, το όνειρο κάθε επικοινωνιολόγου, τον εφιάλτη του περισσού, τον cool Αλέξη, το χαμένο μέλος των new kids on the block τον αξιότιμο κύριο Αλέξη Τσίπρα. Όμως οι λιγοστές επισκέψεις του blog σε συνάρτηση με την υψηλή δημοτικότητα του Τσίπρα δεν με αφήνουν να το κάνω, ακόμα και τώρα

Όμως αγαπητέ σύντροφε αναγνώστη το παρών viva la revolution παραμένει επαναστατικό και αυξάνει την επικινδυνότητα του όσο καμία άλλη φορά, αφού αποτελεί από μόνο του μια μορφή παρέμβασης και διαμαρτυρίας ενάντια στην αδικία και τη κλοπή.

Το φέρτε πίσω τα κλεμμένα δεν αναφέρεται στα χρήματα που κλάπηκαν από το σκάνδαλο των ομολόγων αλλά στα βραβεία όσκαρ. Ναι , ναι καλά διαβάσετε αναφέρετε στα βραβεία όσκαρ και συγκεκριμένα στα κλεμμένα βραβεία όσκαρ τα οποία θα αναφέρω στην πορεία με τυχαία σειρά διότι είναι τέτοια η αδικία που νοιώθω που δεν μπορώ να βάλω σε σειρά την σκέψη μου.

Απαιτούμε το όσκαρ 1ου ανδρικού ρόλου για τις ταινίες:

- Libertine.Η αλήθεια είναι ότι η ταινία δεν έλεγε και πολλά , μάλιστα θα την χαρακτήριζα άκρως και σεξιστική αλλά αυτό δεν έχει να κάνει καμία σχέση με την ερμηνεία.

- Fear And Loathing in Las Vegas. Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν την συγκεκριμένη ερμηνεία.

- Edwood. Δεν τη θυμάμαι την συγκεκριμένη ταινία αλλά είμαι σίγουρος πως θα το άξιζε.

- From Hell. Η πιο ενδιαφέρον ταινία σχετικά με τον Τζακ Αντεροβγάλτη,

- Secret Window. Η καλύτερη μεταφορά στην μεγάλη οθόνη βιβλίου του Stephen King.

- The Brave. Πέρασαν 17,5 λεπτά για να ακουστεί ο πρώτος διάλογος στην ταινία αλλά και πάλι το άξιζε.

- Για του πειρατές της καραϊβικής απαιτούμε 3 όσκαρ αφού το μοναδικό ενδιαφέρον στις ταινίες ήταν οι ερμηνείες του Johnny .

Επίσης απαιτούμε το όσκαρ σκηνοθεσίας για την ταινία The Brave, έστω ένα Grammy για την αξέχαστη τηλεοπτική σειρά 21 Jump Street και την δημιουργία όσκαρ 1ου ανδρικού ρόλου για μιούζικαλ όπου θα δωθεί στον Johnny για την ερμηνεία του στο Sweeny Todd: The Demon Barber of Fleet Street. Επίσης ζητάμε και όσκαρ για την προσφορά του Johnny στο κινηματογράφο και την ταυτόχρονη κατάργηση του συγκεκριμένου όσκαρ αφού κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει αντίστοιχη προσφορά. Κλείνοντας θα ήθελα να καταστήσω σαφές πως τα όποια όσκαρ 2ου ανδρικού ρόλου, π.χ για τις ταινίες The man who cried και Once Upon in Mexico, δεν μας απασχολούν καθόλου.

ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ-ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ.

Υ.Γ: αφιερωμένο σε όλους του καλούς μου φίλους που τους πρήζω για τις ταινίες του Johnny Depp.

6 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Αναρωτιέμαι μήπως τελικά θα ήταν καλύτερα να' γραφες για τον Τσίπρα.... χμ... μετά και την τελευταία εμφάνιση με την μετανάστρια ίσως και να'ταν καλύτερα! Πολύ φοβάμαι πως οι πολλοί δεν θα πιάσουν το πνεύμα του συγκεκριμένου post... Αλλά πάλι καλά που οι περισσότεροι είναι διακοπές...

aggelika είπε...

Δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς το θέμα του ποστ αλλά εμένα με εντυπωσίασε.. Είναι γνωστό ότι είμαι δηλωμένη θαυμάστρια του τζόνι και δεν είχα καταλάβει κάτι αντίστοιχο και για σένα. Οπότε ναι... μπορώ να διαμαρτυρηθώ κι εγώ μαζί σου και να πω... ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!! --το εννοώ...
(ξέχασες τον ρόλο στο Arizona Dream)

raslowbap είπε...

Βαγγέλη: Κάποια στιγμή θα γράψω και για τον Τσίπρα εκτενέστερα , βέβαια θα περιμένω να πέσει η δημοτικότητα του για να μην μειωθεί η ελάχιστη επισκεψιμότητα του μπλογκ....χαχαχα πλάκα κάνω....
aggelika: Γεια σου συντρόφισσα... πολύ κνίτικο ακούγεται. Μπορούμε να κανονίσουμε και κάποια μορφή διαμαρτυρίας... Να ξεκινήσουμε απο Σύνταγμα με πλακάτ, πανό και να καταλήξουμε στην Αμερικάνικη πρεσβεία όπου θα παραδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας και τα αιτήματα μας ... και αν δεν γίνουν δεκτό να τους βάλουμε βόμβα...χαχα.
Πράγματι πολύ καλή η ερμηνεία του στο Arizona Dream . Και στον ακέφαλο καβαλάρη είχε μια ακόμα μία χαρακτηριστική ερμηνεία. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τον Τζόνι.

Καληνύχτα σας

aggelika είπε...

Καλή ιδέα σύντροφε!! Αν είμαστε στη διαμαρτυρία μόνο εμείς οι δύο θα έρθουν σίγουρα και τα κανάλια. Θα πούνε ότι είναι θέαμα δυο τρελοί με πανό που θα γράφει "FREE ΤΖΟΝΙ"!! Οπότε θα περάσει και πιο εύκολα το αίτημα μας! Όσο για την βόμβα προτείνω να την ρίξουμε έτσι κι αλλιώς. Μια βόμβα στην αμερικανική πρεσβεία είναι πάντα χρήσιμη!

(σχετικά με την επισκεψιμότητα μην κολλάς.. πάντα είναι πεσμένη τα καλοκαίρια!)

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

Διαπορος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa! πολύ αστείο, σα να σε βλέπω μπροστά μου Χρήστο να τα έχεις πάρει!
Γειά χαρά!
Φ

raslowbap είπε...

Μα με τόση αδικία είναι να μην τα πάρει κανείς; Καλά να περνάς.