Τετάρτη, Απριλίου 09, 2008

ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ


Κάποτε με είχαν ρωτήσει εάν θα πέθαινα για αυτά που πιστεύω. Δεν είχα απαντήσει. Έπειτα με ρώτησαν εάν θα μπορούσα να σκότωνα για αυτά που πιστεύω. Είχα απαντήσει αρνητικά. Είναι κάποιες στιγμές όμως που θα απαντούσα θετικά. Το χρωστάω στον αδελφό μου. Αν και γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμώ τις πιο δρόμικες και αλήτικες λύσεις, όποιος επιθυμεί μπορεί να ρίξει μια ματιά και εδώ.

7 σχόλια:

Roadartist είπε...

Να εισαι καλα..

demon είπε...

Pst... έχεις πρόσκληση σε παιχνίδι! μαύρο κι άραχνο. ρε συ, στείλε μου το mail σου να το έχω : )

raslowbap είπε...

road@: Σε ευχαριστώ διότι μέσω από το δικό σου blog έμαθα την συγκεκριμένη περίπτωση.
demon@: Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση, το mail μου είναι raslowbap@yahoo.gr.

Καλησπέρα σας.

Βάσσια είπε...

Raslow πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω, ούτε στη πιο τρελή μου επιείκεια πως τον άφησαν αυτόν τον υπάνθρωπο να κάνει όιτ έκανε.

Αλήτης κι εγώ, μαζί σου!

Βαγγέλης είπε...

Καλά μόλις τώρα το είδα στο μπλογκ των Ωχρά και έπαθα πλάκα. Ε κ εννοείται σκέφτηκα ότι πρέπει να στο πω οπότε δεν μπήκα καθόλου τυχαία στο μπλογκ σου. Αλλά βλέπω έχεις ενημερωθεί για αυτόν τον..."καλλιτέχνη". Τι να πω τα λόγια περισσεύουν ελπίζω αυτοί που έχουν την δυνατότητα να τον δουν στο δρόμο να του φερθούν ανάλογα.

aggelika είπε...

Κυκλοφορεί και σε mail πάντως αυτό το γεγονός. Έχει γίνει αρκετά γνωστό. Γενικά δεν με πειράζουν οι ακραίες μορφές της τέχνης αλλά αυτό ξεπερνά κατά πολύ τα όρια. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι εκτός από τον τρελό που το έκανε, υπάρχουν και άλλοι που το επιδοκιμάζουν.. Ας ελπίσουμε μόνο ότι δεν χάθηκε κάθε απομεινάρι ευαισθησίας από την λίγη που μας έχει απομείνει.

raslowbap είπε...

vassia@ Τέτοια πράγματα γίνονται καθημερινά γύρω μας αλλά ούτε και εγώ μπορούσα να φανταστώ πως θα φτάναμε κάποτε στο σημείο κάποιοι να τα θεωρούνε τέχνη. Είναι πραγματικά ανήκουστο.

Βαγγέλη: Και εγώ το ελπίζω αυτό , αφού όταν το είχα πρωτομάθει φαντάσου πως σκεφτόμουν σχέδια δράσης εάν ποτέ αυτή η έκθεση φτάσει στην Ελλάδα. Όσον αφορά τον ¨καλλιτέχνη¨ ... μου φέρνει στον νου συνέχεια το στίχο του flaco ...αν όλοι αυτοί επικαλούνται μια την τέχνη θα γ@@@@@αι αν μ' αρέσει να με λένε καλλιτέχνη...


aggelika@: Πράγματι έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση μέσω διαδικτύου και μάλλον πιστεύω πως θα έχει αποτέλεσμα. Συμφωνώ και εγώ πως η τέχνη δεν έχει όρια, αλλά αυτό μόνο τέχνη δεν είναι. Όσον αφορά αυτό που λες για αυτούς που τον επιδοκιμάζουν και εγώ εκεί είχα σαλτάρει. Μου φάνηκε τελείως αδιανόητο ότι ενώ έβλεπες το καημένο το ζωντανό να αργοπεθαίνει υπήρχαν "άνθρωπο" στην αίθουσα που έπιναν το ποτάκι τους και απολάμβαναν τη τέχνη.

Καλημέρα σας.