Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2008

ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, έτσι δεν λένε; Δεν έχω εικόνα και τις λέξεις φαίνεται να μην τις βρίσκω. Δεν είναι ότι δεν μου βγαίνουν. Απλά τις κρατάω μέσα μου. Ίσως γιατί έτσι τις νοιώθω καλύτερα, ίσως για να τις προστατέψω ίσως και για να προστατέψω εμένα. Δεν ξέρω τον λόγο και δεν με νοιάζει κιόλας. Κι ας δημιουργούνται έτσι παρεξηγήσεις. Κι ας φαίνεται πως οι άλλοι έχουν δίκιο, απλά έτσι τους αφήνω να νομίζουν. Καλύτερα έτσι συνηθίζω να μου λέω. Ένας ακόμα από επιλογή και αιώνιος παρεξηγημένος.

* Γραμμένο πολύ καιρό πριν αλλά επίκαιρο μέσα μου όσο και τότε.

9 σχόλια:

Loup είπε...

Popo re file,na se kala.Ine kati p eniotha akrivos etsi k go alla den mporousa na to ekfraso me lexis.To ekanes esi gia mena...

7Demons είπε...

Καλο,πολύ καλό,αλλά δύσκολο να τα κρατάς μέσα.
Το δοκίμασα για χρόνια.

Loup είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Loup είπε...

Etsi ine file 7demons alla ine kati pou to dialegis pisteuo.Isos ena meros tou eautou sou na min to theli alla telika ine mia epilogi tou kathenos.

raslowbap είπε...

loup: Ευχαριστώ , όπως συνηθίζω να λέω είναι πάντα ευχάριστο να συναντάς ανθρώπους που να σε νοιώθουν και να σε καταλαβαίνουν.
7demons: Όταν όμως αυτό αποτελεί συνειδητή επιλογή, ναι μεν παραμένει δύσκολο, αλλά σημαίνει ότι έχεις αντιληφθεί τη δυσκολία και μπορείς να το αντέξεις.
Καλή σας μέρα

Βάσσια είπε...

Μέσα μας, πολλές φορές οι λέξεις σχηματίζουν θάλασσες.
Έξω, στέπες.

Θα συμφωνήσω με τον 7demons, είναι πολύ δύκσολο να τα κρατάς μέσα.

Πες τα σε σένα, δεν έχει σημασία, αρκεί να βρίσκουν διέξοδο.

:-)

raslowbap είπε...

Δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο, παρόλο που καμιά φορά σε τσακίζει. Την καλημέρα μου για αυτή την άσπρη μέρα

Διαπορος είπε...

Απο οτι βλέπω Χρήστο κακώς το συζήτησες το θέμα για τον ταλαιπωρημένο υπολογιστή σου γιατί σ'επισκέπτηκαν κι εσένα οι ιοί!:)
Εγώ τις κρατάω μέσα μου πολλές φορές, αλλά δεν νιώθω έτσι προστατευμένη, νιώθω πιο εκτεθειμένη που δεν βρήκα τις λέξεις, γιατί σκέφτομαι οτι δεν είναι σωστό που άφησα να νομίζει κάποιος οτι έχει δίκιο, έπρεπε να διαφωνήσω και όμως δεν το έκανα...
Φ

raslowbap είπε...

Η κάθε περίπτωση έχει και την δικιά της αντιμετώπιση βέβαια. Θεωρώ πάντως πως είναι προτιμότερο καμιά φορά να αφήνεις τον άλλο να νομίζει πως έχει δίκιο διότι αλλιώς μπορεί και να του στερήσεις την ευτυχία του. Σε κάτι τέτοιο αναφερόμουν εγώ.
Καληνύχτα Φωτεινή.