Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2007

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ό,τι μπορείς να φανταστείς είναι πραγματικότητα. Ίσως και πιο πραγματική από αυτή που ζούμε. Είναι ο κόσμος ο ιδανικός που παλεύουμε. Είναι αυτά που επιθυμούμε, πράγματα αληθινά που δεν έχουν προλάβει να λεκιαστούν από το ψέμα. Θάρρος σημαίνει να φαντάζεσαι. Ακόμα και αν φαντάζεσαι πως φαντάζεσαι, είσαι θαρραλέος. Έτσι και εγώ φαντάζομαι όλα αυτά που θα έρθουν και θα γίνουν με εμάς, είτε είμαστε εκεί είτε όχι. Αυτά που φαντάζομαι λοιπόν λες, πως δεν θα τα ζήσω ποτέ, όμως δεν ξέρεις πως τα ζω ήδη. Τα ζω από την στιγμή που τα φαντάστηκα. Μια άλλη πραγματικότητα, ακόμα πιο αληθινή.

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Πολυ αισιοδοξο το κειμενο σου και μου αρεσει!

aggelika είπε...

Κάτι ξέρουμε δηλαδή εμείς οι φαντασιόπληκτοι και ονειροπόλοι που χαλάμε τον χρόνο μας κάνοντας όνειρα! Αν η πραγματικότητα είναι αποκρουστική γιατί να την κρατήσεις?

Καλή σου μέρα..

raslowbap είπε...

πρεζα tv: που που και που με πιάνουν κάποιες κρίσεις αισιοδοξείας και εμένα.
aggelika: Αν η πραγματικότητα είναι αποκρουστική όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος να την κρατάμε αλλά είναι και ένας λόγος να προσπαθήσουμε να την αλλάξουμε. Μακάρι πάντα να χάναμε τον χρόνο μας κάνοντας όνειρα και προσπαθώντας να τα πραγματοποιήσουμε. Καλή σου μέρα...