Δευτέρα, Οκτωβρίου 16, 2006

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ


Περίμενε καιρό. Άραγε είχε έρθει πλέον η ώρα να υλοποιήσει την σωστή απόφαση; Το σκέφτηκε χιλιάδες φορές όλα αυτά τα χρόνια και πάντα στην ίδια απόφαση κατέληγε. Πότε όμως δεν βρήκε την ψυχική δύναμη να κάνει πράξη την απόφαση της, παρόλο που ήταν σωστή, και έτσι συνέχιζε να κάνει υπομονή . Δεν είναι εύκολο μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της, ακόμα και αν αυτό την σκοτώνει σιγά και μεθοδικά κάθε λεπτό που περνάει. Ακόμα και αν αυτό σκοτώνει μαζί με την ίδια και τα υπόλοιπα παιδιά της, τα ίδια του τα αδέλφια. Ίσως να της ήταν τόσο δύσκολο γιατί για κάποιο περίεργο λόγο το συγκεκριμένο παιδί το αγάπησε περισσότερο από τα υπόλοιπα . Για αυτό του έδωσε το προνόμιο να σκέφτεται και την ευθύνη να γίνει ο αρχηγός της μεγάλης οικογένειας της. Όμως εάν ήθελε να σώσει την οικογένεια της θα έπρεπε να το σκοτώσει. Και πάλι όμως δεν μπορούσε ενώ είχε όλες τους τρόπους να το κάνει, παρόλο που όλο αυτό θα κράταγε μόνο μια στιγμή, μια στιγμή όμως που πλήγωνε για πάντα την καρδιά της. Έτσι πάντα στο τέλος άλλαζε την απόφαση της και διάλεγε να αυτοκτονήσει αφού θα άφηνε τον άνθρωπο να οδηγήσει την οικογένεια στον θάνατο. Την μοίρα αυτή είχε διαλέξει ο άνθρωπος όταν σκότωνε συνειδητά την ίδια του την οικογένεια, γνωρίζοντας ότι στον θάνατο οδηγείται και ο ίδιος, απλά η φύση μας άφησε να διαβούμε αυτό τον δρόμο.

5 σχόλια:

raslowbap είπε...

...Το παρών κείμενο θα το βρείτε, κάποια στίγμη,(προφανώς αλλαγμένο διότι γράφτηκε πριν λίγο, και με τις πρέπουσες διορθώσεις και συμπληρώσεις) σε μια συλλογή διηγημάτων που ετοιμάζει μια παρέα. Μια παρέα που ο καθένας με τον δικό του τρόπο μπορεί ακόμα να ονειρεύεται... (όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Γουφ!!!!!!

Βαγγέλης είπε...

Πολύ καλό.. Το έλεγα εγώ οτί θα ταιριάξουν τα κείμενα μας. Από σήμερα προσπαθώ να βάλω μια τάξη για να αρχίσουμε σιγά σιγά.Αλλά το θεικό να γράψεις ο ίδιος στον εαυτό σου κόμεντ δεν το περίμενα...χαχαχα!Γούφ,γουφ!

raslowbap είπε...

έχω ετοιμάσει και κριτική αλλά δεν την δημοσίευσα, την κρατάω για την κυριακάτικο καφέ. Στο μεταξύ συνεχίζω ακάθεκτος την προπονητική καριέρα στο manager, αλλά κάπου στο ενδιάμεσο θα βρεθεί λίγος χρόνος για την ιστορία του ΉΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. γουφ:-)

trialcast είπε...

Έλειπε και τρίτος της παρέας ε? Να ‘μαι και γω λοιπόν. Μου άρεσε πολύ το κείμενο ρε. Για να δούμε για πόσο ακόμα θα κάνει υπομονή όμως. Κάποια στιγμή δεν θα αντέχει άλλο και...
Τα μηνύματα που στέλνει καθημερινά η φύση, (γι’ αυτόν/αυτήν που θέλει να τα καταλάβει) δείχνουν ότι πλέον τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο…Συζήτηση!!!
Εγώ λείπω από τα ‘καφεδάκια’ σας οπότε πρέπει να αρχίσω να παραπονιέμαι που δεν συμμετέχω…και θα αρχίζω να κλαίω…
Όσο για τα διήγηματάκια ελπίζω να με περιμένετε γιατί με έχει καταπιεί κυριολεκτικά η πτυχιακή μου εργασία, που δεν λέει να τελειώσει. Θα γράψω Κανά διήγημα γι’ αυτό μου φαίνεται…

Λοιπόν ακουστέ προτείνω documenters, (που μάλλον εγώ θα σας τα δώσω χαχα!!!)

An inconvenient Truth (narrator All Core) είναι ένα νέο documenter για το φαινόμενο του θερμοκηπίου η global warming στα Αγγλικά που συμμετείχε ο πρώην υποψήφιος των Δημοκρατικών το 1999 , All Core. Αν δεν κάνω λάθος ήταν και αντιπρόεδρας επι Clinton. (δεν το έχω δει ακόμα, χαχαχα)

Τα documenter του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα για την φύση κ.τ.λ … 3 στον αριθμό, νομίζω (πρέπει να σας τα έχω δώσει).

Who killed the electric car, που σιγά μην το βρείτε, θέλω να το δω πάντως… Έχει να κάνει με τα σαφώς ποιο φιλικά για την φύση ηλεκτρικά αυτοκίνητα… που τα έφαγαν οι πετρελαϊκόβιομηχανίες….

Είχα κί αλλά στο μυαλό μου που ξεχνάω τώρα οπότε…,
μμμ… Πήγα για μπασκετ δεν σας χρειάζομαι λοιπόν… Αυτά … Έχει θεματική βραδιά … Πάω να δώ…Άσε τα manager RAS και ακολούθα μας…. Nba Live!!!!! έτσι Βαγγέλη?

Φιλικά
Χάρης

raslowbap είπε...

τα μηνύματα που στέλνει καθημερινά είναι πάρα πολλά, τα οποία ρίναι αδύνατον να μην τα προσέξεις, απλά οι οι πιο πολλόι διαλέγουν να τα αγνοήσουν. τα ντοκυματέρ θα τα δω και θα σου πω την γνώμη μου ανα και έχω την εντύπωση πωσ θα είναι καλά. όσο για live, θα σου αντιπροτείνω το nba 2k6, αρκετά καλό με πολυ ελάχιστα μεμπτά σημεία. γουφ