Τρίτη, Μαρτίου 11, 2008

ΣΕΛΙΔΑ 123


Δέχτηκα από την Φωτεινή την πρόσκληση έτσι ώστε να συμμετάσχω στο γνωστό πλέον παιχνίδι με την σελίδα 123. Οι κανόνες απλοί . Πρέπει να ανεβάσεις την σελίδα 123 από το πρώτο βιβλίο που πιάνεις . Αν και έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησε κάπως αλλιώς και στην πορεία κάπου αλλάχθηκαν οι κανόνες του η ουσία του δεν αλλάζει. Το βιβλίο που ήταν πιο εύκαιρο κοντά μου είναι το ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Πολιτικά κείμενα, του Μιχάλη Ράπτη ( Πάμπλο). Ελπίζω να φαίνεται κάτι από την φωτογραφία γιατί είναι κρίμα για την ιστορία του Πάμπλο, να μην συμβαίνει αυτό. Βέβαια ίσως είναι και κρίμα που τα γραπτά του συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι. Κλείνοντας θα προσκαλέσω και εγώ με την σειρά μου τον Χάρη από την Πικραλίδα, τη Vassia και την Karpouzi.

4 σχόλια:

raslowbap είπε...

Πωπωπω έλεος. Μου αρέσει που είχα αμφιβολίες για το εάν έπρεπε να συμμετάσχω στο παιχνίδι αυτό με βιβλίο του Καστορίαδη και έβαλα ανάποδα την φωτογραφία και δεν φαίνεται και τίποτα. Τέσπα το αφήνω έτσι.

Βάσσια είπε...

:-)
Ευχαριστώ, αλλά έχω ήδη παίξει.

Το αφήνεις έτσι και..... θα γυρίσω την οθόνη;
;-)

raslowbap είπε...

Καλησπέρα το αφήνω έτι διότι και να το γυρίσω από την σωστή για τα γραπτά του Καστοριάδη δεν αρκεί μόνο μια σελίδα για να κατανοηθούν. Καληνύχτα

raslowbap είπε...

Δεν με πιστεύω. Είμαι απαράδεκτος. Αντί Πάμπλο έγραψα σε (και σε σε δύο μάλιστα δεν μου έφτανε ένα) Καστοριάδη. Τι να πω μετά από ατό. Χρειάζομαι διακοπές επειγόντως.