Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2007

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Χθες ο πρόεδρος του Αρειού πάγου τάχθηκε υπέρ της λειτουργίας των καμερων στην αυριανή διαδήλωση. Υποστήριζε δε πως οι κάμερες υπάρχουν για να διασφαλίζουν τα κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών. Κάποιος θα πρέπει να του πει πως για τα κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών γίνεται αύριο η πορεία. Για το δικαίωμα στην ασφάλιση, το δικαίωμα στην συνταξιοδότηση , μιας καλύτερης και αξιοπρεπέστερης ζωής.

6 σχόλια:

Niemandsrose είπε...

Μια παράνοια ζούμε...Και θα μας πουν και παρανοϊκους στο τέλος. Γεια και χαρά σου raslowbap.

Ανώνυμος είπε...

σιγα τα ωα! οι μισοι διαδηλωτες θα κουβαλανε φωτογραφικες κι οι αλλοι μισοι καμερες! χωρια τους δημοσιογραφους και τους χαφιεδες! να δουλεψουν φουλ ολες οι καμερες και να καταγραψουν την πορεια για να την θυμουνται και οι διαδηλωτες μετα τον αγλεορα που θα κατεβασουν χριστουγεννιατικα!

Βάσσια είπε...

Πιστεύω, ότι ακόμη κι αν τους ανοίξεις το κεφάλι, και στους στάξεις μυαλό, πάλι στόκοι θα είναι.
Αλλά μην απελπίζεσαι, εδώ είμαστε, δεν μπορεί, κάποιοι έχουν ακόμη τη δύναμη να αγωνίζονται.
Καλημέρα :-)

raslowbap είπε...

niemandrose: Ζούμε στη λογική του παραλόγου. Είναι σχεδόν απίστευτο το πόσο υποτιμάν την νοημοσύνη μας.
vassia: Μυαλό έχουνε απλά το χρησιμοποιούν για λάθος πράγματα και εις βάρος άλλων.
ανώνυμε: Το να ταυτίζουμε τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές των διαδηλωτών με αυτές του κατασταλτικού μηχανισμού ή των φερέφωνων του δεν πιστεύω πως είναι σωστό. Τώρα όσον αφορά την στάση που έχουν οι διαδηλωτές και κατά επέκταση ο λαός είναι ένα άλλο θέμα που δεν ήθελα να θίξω στο συγκεκριμένο ποστ, χωρίς να σημαίνει πως δεν χωράει περισσότερης κριτικής.

Λωτοφάγος είπε...

Καλώς σε βρήκα.
Οι κάμερες είναι απαραίτητες σε μια εξουσία που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της! Και δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, το νιώθουμε όλοι νομίζω. Σηκωνόμαστε σιγά σιγά από τον καναπέ, κι αυτό τους τρομάζει. Υποτίμησαν τον παράγοντα "άνθρωπος" και θα το πληρώσουν. Ήδη οι Αμερικανοί το πληρώνουν σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

raslowbap είπε...

λωτοφάγος: Καλώς ήρθες. Δυστυχώς δεν μοιράζομαι την αισιοδοξία σου, εύχομαι βέβαια να κάνω λάθος. Έχω όμως τη εντύπωση πως οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τόσο συνηθίσει στο να εξουσιάζονται σε σημείο που το επιζητούν κιόλας. Ειλικρινά μακάρι να κάνω λάθος.