Κυριακή, Νοεμβρίου 11, 2007

VIVA REVOLUTION

Την ώρα που γράφεται το συγκεκριμένο κείμενο συνταρακτικά γεγονότα συμβαίνουν. Το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης επιτέλους φαίνεται πως είναι κοντά στην τελική του νίκη έναντι του καπιταλιστικού συστήματος. Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να εκλέξει νέο ηγέτη που θα το ξαναφέρει υπέρμαχο των απανταχού καταπιεσμένων. Μάλιστα αποκλειστικές πληροφορίες του radicalistic αναφέρουν πως ο Μάρκος έβγαλε την πασαμοντάνια του και την έστειλε δώρο για όποιον εκλεγεί (να δω το Γιωργάκη με πασαμοντάνι και ας πεθάνω). Οι αμερικάνοι σεναριογράφοι έχουν μπει και αυτοί με την σειρά τους στον αγώνα και με επαναλαμβανόμενες πικετοφορίες διεκδικούν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Εγώ προτείνω πως θα πρέπει να πάρουν βαριά και ανθυγιεινά ένσημα αφού η δουλεία τους είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται πολλές αντοχές. Σκεφτείτε πόσο επώδυνο είναι να γράφεις συνέχεια τις ίδιες μαλακίες. Ζευγάρι αγαπήθηκε , χώρισε αλλά στο τέλος τα ξαναβρήκαν. Μπάτσος τίμιος μάχεται κατά της μαφίας και της διαφθοράς και καταρρίπτει ελικόπτερο με σφεντόνα . Η θύρα 7 ήρθε σε ρήξη με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Άλλες αποκλειστικές πληροφορίες του radicalistic αναφέρουν πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την original για κοινό μέτωπο απέναντι στους προέδρους των ομάδων τους. Δεν αντέχω να περιγράψω άλλο. Πέφτω για ύπνο και όταν ξυπνήσω σε λίγες ώρες θα βρίσκομαι σε μια επαναστατημένη κοινωνία. Viva σύντροφοι και πάλι viva.

5 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

Aχ...πάει κι ο Χρήστος... Κρίμα το παιδί.. εμ... Πόσα να αντέξει ένας σκεπτόμενος άνθρωπος σε τέτοιες εποχές σε έναν τέτοιο πλανήτη.

aggelika είπε...

Τι σου έδωσαν καλέ?
Τρελός κόσμος, πλάκα θα είχε να γίνονταν αυτά!

Βάσσια είπε...

:-) Κουράγιο , θα περάσει κι αυτό!

raslowbap είπε...

Βαγγέλη:Μάλλον φαίνεται πως δεν την παλεύω άλλο. Όπου τρελός και η τρέλα του που λένε.
Aggelika: Ειλικρινά δεν μου έδωσαν τίποτα, εκτός από κάτι καραμέλες όταν ήμουν μικρός. Θυμάμαι πως τις είχα πάρει και έτρεξα μακριά από φόβο μη με εκμεταλλευτούν.Χιχι πλάκα κάνω. Μάλλον εκ φυσικού μου είναι αυτή η δόση τρέλας.
Vassia: Πράγματι πέρασε και αυτό, ξύπνησα στην ίδια κοινωνία . Ο Γιωργάκης δεν έβαλε πασαμοντάνια Οι αμερικάνοι σεναριογράφοι σε λίγο καιρό θα συνεχίσουν να γράφουν τις ίδιες μ......ς κλπ.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε για την περίπτωση μου.

aggelika είπε...

Δεν πειράζει, απαραίτητη είναι και μια μικρή δόση τρέλας στις μέρες μας για να την βγάλεις καθαρή!