Πέμπτη, Μαΐου 17, 2007

MΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Για να αποφορτίσουμε το κλίμα λίγο από τα τελευταία posts σκέφτηκα το εξής παιχνιδάκι; παραφράζοντας τα αρχικά των μ.μ.ε. Δεν είναι πολυ δύσκολο και δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω τους κανόνες. Κάνω εγώ την αρχή και όποις θέλει ακολουθεί.
Μη Μιλας Εσύ Μιλάω Μόνο Εγώ Μερικοί Μασάνε Εύκολα Μέσα Μαζικής Εξυμέρωσης

10 σχόλια:

aggelika είπε...

Ωραίο παιχνιδάκι!!!

Μέσα Μαζικής επιβολής
Μέσα Μαζικής εκτέλεσης

Βαγγέλης είπε...

Μέσα Μαζικού Ελέγχου

Μαλακία Μέχρι Ευθανασίας (χα! ό,τι να'ναι!)

Χάρης είπε...

Θα παίξω και εγώ

Μέσα Μαζικής εξημέρωσης
Μέσα μαζικού εξευτελισμού

raslowbap είπε...

Χαίρομαι που υπήρχε ανταπόκριση. Όλα είναι επιτυχημένα, εκτός αυτού με το μαλακία μέχρι ευθανασίας.Χάρη το μέσα μαζικής εξημέρωσης το είχα γράψει και εγώ(ανορθόγραφα). Και συνεχίζω.
ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ
ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ
ΜΕΣΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΖΑΣ (αυτό μάλλον δεν μετραει γιατί άλλαξα την σειρά)
ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΔΩ (κάφρικο)

Βαγγέλης είπε...

Ευχαριστώ ρε Χρήστο!Μόλις έχασες έναν μόνιμο αναγνώστη! :-(
Άκου εκτός του δικού μου...
Σε πληροφορώ ότι μια χαρά επιτυχημένο είναι... Δείχνει ότι δεν τελειώνει ποτέ η μαλακία στα μμε τόσο που τελικά αναγκάζεσαι μάλλον να αυτοκτονήσεις για να τελειώνει αυτό το μαρτύριο. Αλλά που να καταλάβεται εσείς..

raslowbap είπε...

Για πλακα το εγραψα, ασε που δεν εχω την πολυτελεια να χασω αναγνωστες.

Βαγγέλης είπε...

Χαίρομαι! χα! Άρα λοιπον ήταν πολύ επιτυχημένο...χαχαχαχα!Στον άλλο τον βλάκα τι να πει κανείς που χάρηκε και ήθελε να παίξει κι αυτός και τελικά έγραψε το ίδιο με εσένα;

Χάρης είπε...

Εστω και το ένα που είπα ήταν το καλύτερο απο όλα... Με χάνεται και απο την Πικραλίδα και απο εδώ...Σορρυ. Να προσέχεις τι λένε οι αναγνώστες σου Ras...

raslowbap είπε...

αγαπητοί αναγνωστες πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι σε αυτή την διαμάχη διότι αλλιώς μπορεί να έχει καταστροφικες συνέπειες για την πορεία του μπλογκ.Ενας απο εσας να αποχωρήσει φέυγει αυτομάτως και το 50% των αναγνωστών μου. Κανω εκκληση να πρυτανεύσει η ψυχραιμία αναμεσα μας.

Βαγγέλης είπε...

χαχαχαχαχαχαχα! Ή εγώ ή αυτός. Δεν χωράμε και οι δύο σ' αυτό το μπλογκ....Αρκετά έχουμε στριμωχτεί στο δικό μας... Καλά, σταματάω.

Περιμένουμε κι άλλο παιχνιδάκι για να διασκεδάσουμε!